Последните години не са никак леки за Тайгър Уудс. Първо той

...
Последните години не са никак леки за Тайгър Уудс. Първо той
Коментари Харесай

Защо бившата на Тайгър Уудс го съди за 30 милиона долара

Последните години не са по никакъв начин леки за  Тайгър Уудс . Първо той претърпя сериозна злополука, която подложи под подозрение връщането му към голфа.
 Тайгър Уудс, LIV Golf и какъв брой милиона е отказал, с цел да се състезава в голф тур
Милионите, които Тайгър Уудс отхвърли

И голфът към този момент не е това, което беше

След това легендата на този спорт претърпя и провал в връзките с половинката си Ерика Хърман. Двамата започнаха да излизат през 2017 година, само че се разделиха през октомври 2022 година Проблемите за Уудс обаче се задълбочават.

Според People, Хърман е подала нужните документи в съда, с цел да съди някогашната си половинка и управлявания от него концерн - Jupiter Island Irrevocable Homestead Trust. Тя твърди, че е имала джука спогодба с тръста, че ще може да живее в дома на голфъра най-малко още пет години.

Но вместо това при раздялата им негови хора са ѝ събрали багажа и принудили да напусне къщата. Заради нарушаването на устната сделка някогашната половинка на Тайгър Уудс желае обезщетение в размер на 30 милиона $. Тя също по този начин твърди, че в къщата е държала 40 000 $ в брой, които са били присвоени.
 Снимка 609772

Адвокатите на легендата в голфа обаче настояват, че на Ерка Хърман ѝ е било разрешено да живее в дома на Уудс единствено до момента в който са двойка. Интересното е, че Хърман е подписала съглашение за неразкриване (NDA), съгласно което всички различия сред двамата се вземат решение посредством конфиденциален арбитраж.

Но някогашната на Тайгър Уудс в действителност съди не него, а притежавания от него концерн, с което желае да ѝ се разреши да се аргументира пред публичен арбитраж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР